(aankomend en/of ervaren) projectengineer Systeemintegratie

Een Meet & Regeltechnicus zal zowel zelfstandig (na een opleidingstraject) als in teamverband werken aan projecten. Aspecten die hierbij komen kijken, zijn o.a.: het vervaardigen van regeltechnische omschrijvingen, projectbesprekingen, het schrijven van regelsoftware, vervaardigen van webserver en supervisor applicaties, het in bedrijf stellen van regeltechnische installaties en coördinatie onderaannemers (panelenbouw, kastschema’s, bekabeling, etc.). Ook remote support aan installaties en meedraaien in de 24-uurs storingsdienst is onderdeel van de functie, na inwerkperiode en/of voldoende zelfstandigheid.

Functie
Om kennis en ervaring op te doen ga je eerst aan de gang met de klant specifieke opbouw van de Grafische User Interface (GUI) en de installatie van onze eigen software. Als je daarmee meer ervaring hebt dan ga je ook andere projectwerkzaamheden uitvoeren. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelfstandig in samenwerking met de projectleider, projecten kan aanpakken. Als zelfstandig projectengineer moet je aardig wat in je mars hebben en daarom zoeken we echte technische toppers.

Een project start met een Kick-off meeting waarbij de wensen en eisen van het project worden besproken. Je vraagt bij de opdrachtgever informatie op zoals tekeningen en melderlijsten. Met deze informatie maak je het ontwerp en de eerste opzet van het project. De eerste opzet van de visualisatie wordt tijdens een Lay-out Acceptatie Test met de klant besproken. Vervolgens ga je zelf aan de gang met het verder uitwerken van de grafische weergave en het invoeren van projectdata. Uiteindelijk ga je de installatie ter plaatse verzorgen en de inbedrijfstelling. Hierop volgt de oplevering, instructie aan eindgebruikers en je draagt het project over aan de afdeling Service en Onderhoud. Verder ga je meedraaien in het helpdeskrooster en de 24-uurs storingsdienst en ondersteun je daarmee ook de service en onderhoud afdeling.

De projecten die jij uitvoert zijn voor multinationals en high-end organisaties in de segmenten gezondheidszorg, datacenters, utiliteit, industrie en overheid. De duur van deze projecten varieert van één maand tot maximaal één jaar.

Functie eisen
Je hebt een MBO/HBO/WO opleiding richting procesautomatisering, elektrotechniek of informatica afgerond en hebt bij voorkeur kennis en ervaring van gebouw gebonden- of industriële installaties. Je neemt initiatief en werkt zelfstandig. Omdat er gewerkt wordt aan beveiligingsinstallaties is het een eis dat je een bewijs van goed gedrag kunt overleggen, met andere woorden, je hebt geen strafblad. Je kunt abstracte zaken zoals de integratie van verschillende systemen doorgronden en op een heldere manier inzichtelijk maken voor de klant. Tenslotte is kennis van databases, serversystemen en/of programmeertalen een pre.

Wij bieden
Goed salaris met 13e maand, tantième, deels flexibele werktijden, uitdagend werk in de regio Hoeksche Waard en een nieuw kantoorgebouw met alle voorzieningen.

Wij zijn erg benieuwd naar je schriftelijke reactie, die je met cv stuurt naar:
Beveco Gebouwautomatisering B.V.
T.a.v. de heer P. Schelling
Maseratilaan 8
3261 NA Oud-Beijerland
E-mailen kan uiteraard ook: vacatures@beveco.nl