5

OKT


Building G100 Event

5 oktober a.s. zijn wij aanwezig als exposant tijdens het Building G100 Event. Dit Event wordt gehouden in De Woonindustrie te Nieuwegein.

Voor meer informatie buildingg100.nl/building-g100-event-op-5-oktober-2017

Building G100 Event is een ontmoetingsplek waar vraag en aanbod bij elkaar komen op het gebied van gebouwautomatisering en -managementsystemen. In een uniek concept tonen aanbieders (leveranciers, fabrikanten, adviseurs, system integrators en installateurs) die nieuwste innovaties. En ook hier staat de eindgebruiker weer centraal.

1 – 2

NOV


Nationale Conferentie Gebouw Automatisering

De lustrumeditie van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering zal dit jaar gehouden worden bij Taets Art & Event Park in Amsterdam. Ook dit jaar omvat de conferentie weer twee dagen: woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017.

Taets Art & Event Park is gevestigd in wonderlijk mooie rijksmonumenten aan het Noordzeekanaal. De gebouwen van Taets maken deel uit van het industriële erfgoed op het Zaanse Hembrugterrein, een monumentaal industrieterrein daterend uit 1897. Het Hembrugterrein is een voormalige munitiefabriek (origineel staatsbedrijf artillerie-inrichting) middenin de Stelling van Amsterdam.

Beveco zal hier als exposant aanwezig zijn.

Voor meer informatie conferentiegebouwautomatisering.nl/de-nationale-conferentie-gebouw-automatisering

14

NOV


IT Room Infra Event

14 november a.s. zijn wij aanwezig als exposant tijdens het IT Room Infra Event. Dit Event wordt gehouden in het Congrescentrum 1931, Brabanthallen te Den Bosch.

Voor meer informatie www.itroominfra.nl