12-14

SEPT

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2017Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september 2017 is de Installatie Vakbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg, de locatie waar ondernemers uit de installatiebranche elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen. Drie dagen lang is de beurs voor belangstellenden geopend van 13.00 tot 21.00 uur.

Beveco zal de nieuwste innovatieve oplossingen en noviteiten van Trend Control Systems (IQ4E controllers en IQVision Supervisor software), Tridium (JACE8000 controllers en Niagara 4 Supervisor) en EasyIO (F-serie controllers en EasyStack Supervisor software) presenteren.

Wij ontmoeten u graag op standnummer 316A

28

SEPT

Business Software Event 2017Beveco staat op 28 september op het Business Software Event 2017.
Het event heeft dit jaar als thema ‘Business Software voor de maakindustrie – uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht’.
Centraal staat de noodzaak van voortgaande ketenintegratie en procesverbetering met behulp van ICT.

Beveco staat op Standnummer 79

Voor meer informatie business-software-event.nl

5

OKT

Building G100 Event5 oktober a.s. zijn wij aanwezig als exposant tijdens het Building G100 Event. Dit Event wordt gehouden in De Woonindustrie te Nieuwegein.Voor meer informatie buildingg100.nl/building-g100-event-op-5-oktober-2017

Building G100 Event is een ontmoetingsplek waar vraag en aanbod bij elkaar komen op het gebied van gebouwautomatisering en -managementsystemen. In een uniek concept tonen aanbieders (leveranciers, fabrikanten, adviseurs, system integrators en installateurs) die nieuwste innovaties. En ook hier staat de eindgebruiker weer centraal.

1 – 2

NOV

Nationale Conferentie Gebouw AutomatiseringDe lustrumeditie van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering zal dit jaar gehouden worden bij Taets Art & Event Park in Amsterdam. Ook dit jaar omvat de conferentie weer twee dagen: woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017.Taets Art & Event Park is gevestigd in wonderlijk mooie rijksmonumenten aan het Noordzeekanaal. De gebouwen van Taets maken deel uit van het industriële erfgoed op het Zaanse Hembrugterrein, een monumentaal industrieterrein daterend uit 1897. Het Hembrugterrein is een voormalige munitiefabriek (origineel staatsbedrijf artillerie-inrichting) middenin de Stelling van Amsterdam.

Beveco zal hier als exposant aanwezig zijn.

Voor meer informatie conferentiegebouwautomatisering.nl/de-nationale-conferentie-gebouw-automatisering

14

NOV

IT Room Infra Event14 november a.s. zijn wij aanwezig als exposant tijdens het IT Room Infra Event. Dit Event wordt gehouden in het Congrescentrum 1931, Brabanthallen te Den Bosch.Voor meer informatie www.itroominfra.nl

30

NOV

Datacenter Innovations Day 2017Donderdag 30 november a.s. wordt de Datacenter Innovations Day 2017 gehouden in Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp.

Nederland is een van de meest toonaangevende landen op het gebied van datacenters. Snelle adoptie van nieuwe technologie is van cruciaal belang in een tijd waar de technologische ontwikkelingen nog nooit zo snel gingen.

Daarbij is het van groot belang dat we voorop lopen met nieuwe technologieën en trends. Tijdens de Datacenter Innovations Dag 2017 op 30 november, worden de uitkomsten van het onderzoek gepresenteerd over de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Tevens worden er diverse kennissessies verzorgd op het gebied van open source hardware, connectiviteit, nieuwe koelconcepten, open source-software, datacenter management en nog veel meer.

Bent u benieuwd met welke nieuwe ontwikkelingen de komende jaren rekening mee moet worden gehouden? En of uw datacenter klaar is voor de toekomst? Dan ontmoeten wij u graag op deze dag.

Beveco is Platinum sponsor.

Programma volgt.