21 – 22
MEI


EasyIO Global Conference – Old Trafford, voetbalstadion Manchester United

21 en 22 mei a.s. zijn wij als distributeur voor de Benelux aanwezig tijdens het EasyIO Global Conference. Dit congres wordt gehouden in het voetbalstadion van Manchester United, Old Trafford.

Hier worden de nieuwste ontwikkelingen/producten gepresenteerd; award winning producten als FG en FW (WIFI controllers) als ook het universele supervisor systeem EasySTACK 4.0

23 – 24
MEI


Nationaal Congres Brandpreventie

23 en 24 mei a.s. zijn wij aanwezig als exposant tijdens het Nationaal Congres Brandpreventie. Dit congres wordt gehouden in De Oude Dukenburg te Echteld.

Voor meer informatie congres-brandpreventie.nl

8
JUN


ASIS Security Management Congres

8 juni a.s. zijn wij aanwezig als exposant tijdens het ASIS Security Management Congres. Dit congres wordt gehouden in het Media Plaza te Utrecht.

Voor meer informatie congres.securitymanagement.nl

Het thema van het ASIS Benelux Security Management Congres 2017 is ‘Balancing security and work flexibility’ en gaat over de security uitdagingen van Het Nieuwe Werken.

5
OKT


Building G100 Event

5 oktober a.s. zijn wij aanwezig als exposant tijdens het Building G100 Event. Dit Event wordt gehouden in De Woonindustrie te Nieuwegein.

Voor meer informatie buildingg100.nl/building-g100-event-op-5-oktober-2017

Building G100 Event is een ontmoetingsplek waar vraag en aanbod bij elkaar komen op het gebied van gebouwautomatisering en -managementsystemen. In een uniek concept tonen aanbieders (leveranciers, fabrikanten, adviseurs, system integrators en installateurs) die nieuwste innovaties. En ook hier staat de eindgebruiker weer centraal.

1 – 2
NOV


Nationale Conferentie Gebouw Automatisering

De lustrumeditie van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering zal dit jaar gehouden worden bij Taets Art & Event Park in Amsterdam. Ook dit jaar omvat de conferentie weer twee dagen: woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017.

Taets Art & Event Park is gevestigd in wonderlijk mooie rijksmonumenten aan het Noordzeekanaal. De gebouwen van Taets maken deel uit van het industriële erfgoed op het Zaanse Hembrugterrein, een monumentaal industrieterrein daterend uit 1897. Het Hembrugterrein is een voormalige munitiefabriek (origineel staatsbedrijf artillerie-inrichting) middenin de Stelling van Amsterdam.

Beveco zal hier als exposant aanwezig zijn.

Voor meer informatie conferentiegebouwautomatisering.nl/de-nationale-conferentie-gebouw-automatisering

14
NOV


IT Room Infra Event

14 november a.s. zijn wij aanwezig als exposant tijdens het IT Room Infra Event. Dit Event wordt gehouden in het Congrescentrum 1931, Brabanthallen te Den Bosch.

Voor meer informatie www.itroominfra.nl