In kantoren zijn de systemen gericht op het bieden van veiligheid en comfort aan de medewerkers. Het doel is om een zo efficiënt mogelijke installatie te realiseren tegen zo laag mogelijke exploitatiekosten en energieverbruik zonder dat de gezondheid en veiligheid in het geding komen. Een geïntegreerd systeem van Beveco kan u hiervoor een oplossing bieden.

Veiligheid

Of het nu gaat om een groot kantorencomplex of een klein kantoorpand; de veiligheid en gezondheid van de medewerker staan voorop. Zowel bij grote als bij kleine kantoren komen systemen voor als brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking, ontruiming, etc. Beveco beheerst deze disciplines en is in staat om deze systemen door middel van intelligente koppelingen samen te brengen tot een efficiënt werkend geheel. De diverse systemen worden grafisch gepresenteerd. Zo ontstaat een overzichtelijke grafische gebruikersinterface zonder dat specifieke kennis van de onderliggende systemen nodig is voor het dagelijks gebruik.

Klimaat

Veiligheid en gezondheid worden niet alleen verkregen door de bovengenoemde systemen. Ook klimaat en verlichting spelen hierbij een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan een goede ventilatie en voldoende daglichttoetreding. Door middel van de vrij programmeerbare, webbased apparatuur van Trend en CentraLine kunnen verwarming, koeling en luchtbehandeling probleemloos worden geregeld. Ook is het mogelijk deze systemen probleemloos te integreren met de beveiligingssystemen. Verder worden kantoren vaak voorzien van decentrale regelingen. Dit kan zijn alleen voor klimaat, maar ook in combinatie met verlichting en zonwering. Door middel van de vrij programmeerbare ruimteregelaars van Trend en CentraLine AX is Beveco in staat om hiervoor een efficiënte oplossing te bieden.

Voor niets gaat de zon op

‘Voor niets gaat de zon op’ is een veel gehoord gezegde. Door de oplossing van Beveco waarbij klimaat, verlichting en zonwering in een software applicatie worden verwerkt en worden aangestuurd vanuit één regelaar, worden elementen optimaal benut. Zo kan met de zonwering in de zomer juist warmte worden buitengehouden, terwijl ’s winters juist warmte wordt binnengehouden. Het licht van buiten wordt gewoon toegelaten. Op deze wijze bespaart u niet alleen energie voor klimaat en verlichting, maar wordt er ook bespaard op hardware door de toepassing van één systeem.

Referenties

Enkele Kantoren referenties:

  • Hoofdkantoor Unilever te Rotterdam
  • Hoofdkantoor Albert Heijn te Zaandam
  • Univé te Heerhugowaard
  • Rabobank, diverse locaties
  • De Lichttoren te Eindhoven
  • WTC Schiphol
  • Nijeboer-Hage Technisch Adviseurs te Assen
Meer referenties vindt u op onze referentie-pagina.