DATACENTER Restwarmte & Innovatie

Na het succes van de vorige jaren organiseert de Dutch Data Center Association (DDA) op 10 oktober 2019, de Dag van de Duurzaamheid, de derde editie van het Datacenter Restwarmte & Innovatie congres. Hét kennisplatform voor industrie, overheid en operators gericht op het effectief inzetten van datacenter restwarmte ter bevordering van de energietransitie.

Het congres brengt bezoekers van diverse pluimage bij elkaar, waaronder datacenters, beleidsmakers, vastgoed professionals, warmte- en energiebedrijven, engineers, leveranciers en financiers. De eerste editie in 2017 heeft tot de lancering van diverse restwarmte projecten geleid en ook het congres 2018 heeft tot mooie initiatieven geleid, waaronder het indienen van de motie om datacenter restwarmte als ‘hernieuwbare energie’ te classificeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat een belangrijke drempel is weggenomen om de warmte te hergebruiken en is een extra trigger om te investeren in nieuwe infrastructuur.

Beveco is als sponsor aangesloten bij dit inspirerende DDA evenement.

PROGRAMMA

11.30 - Welkom met lunch in beursruimte
12.30 - Kick-Off door dagvoorzitter Marc Gauw
13:00 - Diverse presentaties in de vorm van twee tracks: best practices datacenter restwarmte & innovatie
15:00 - Korte pauze in beursruimte
15:30 - Diverse presentaties in de vorm van twee tracks: best practices datacenter restwarmte & innovatie (voortzetting)
16:00 - Korte pauze in beursruimte
16:30 - Afsluitende keynote door Freek Bisschop Director Energy RockStart
17:15 - Netwerkborrel

Is dit artikel interessant?