12,5 jarig jubileum

Het 12,5 jarig jubileum van Beveco hebben wij vrijdag 4 maart 2016 met alle medewerkers inclusief partners uitgebreid gevierd met een gezellig bedrijfsuitje naar Brugge (B).

Na aankomst in Brugge zijn we eerst gaan lunchen in ’t Oud Kanthuys (een echt Brugs restaurant) en daarna zijn we richting de rondvaartbootjes gelopen en hebben we een leuke rondvaart gemaakt door de historische binnenstad. Nadat we de mooie plekken van Brugge vanuit een ander gezichtspunt hadden gezien stond er na afloop van de rondvaart weer een gids op ons te wachten.

De groep was verdeeld in 2 groepen voor een echte kroegentocht; België staat toch bekend om zijn speciale bier! Met wat leuke geschiedenis over de stad en bezoekjes aan verschillende kroegen werd er zelfs nog rekening gehouden met de dames. Zij maakten een kleine tussenstop voor de echte Belgische chocolade!

Nadat de tassen gevuld waren werd de wandeling voortgezet naar De Halve Maan; Dé bierbrouwerij van de Brugse binnenstad! Hier werden ons tijdens de rondleiding veel leuke feitjes en informatie over de geschiedenis van de brouwerij verteld en hebben we mogen zien hoe het bier gebrouwen wordt.
Natuurlijk hebben we ook mogen proeven! Tijdens de grillade op een gezellig haardvuur in de Brouwerszaal kregen we drie biertjes uitgeserveerd. Van een heerlijk blond biertje naar een goede stevige Quadrupel!
Nadat we goed hadden nagetafeld ging onze reis met de bus weer terug naar Oud-Beijerland.

Wij bedanken iedereen voor de gezelligheid en uit de vele positieve reacties blijkt dat iedereen het erg naar zijn zin heeft gehad.

Is dit artikel interessant?