Maak kennis met Frank Bakker (sales manager bij Beveco)

 

Ir. Frank Bakker (41) is op 1 december 2019 gestart als sales manager bij Beveco. Frank werkte tot voor kort bij Emerson Automation Solutions met een commerciële focus op procesautomatisering bij industriële bedrijven. Daarvoor werkte hij vanuit een sales rol al langer in de wereld van gebouwautomatisering bij multinationals zoals Siemens, Tyco en Honeywell. Bent u benieuwd hoe Frank bij Beveco terecht is gekomen? Lees hieronder verder.

Waarom ben je bij Beveco aan de slag gegaan?

Frank: "Ik ken John Kruythof en René de Koning (beiden directeur en eigenaar van Beveco) al langere tijd. Mijn beeld van Beveco is altijd positief geweest: een innovatieve en ondernemende organisatie met mooie projecten bij grote en bekende bedrijven. Als lid van het MT kan ik een directe bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Beveco. Deze stap biedt mij de uitdaging en zelfontwikkeling en dat is precies wat ik zocht".

"Nu Frank als sales manager en lid van het MT aan ons team is toegevoegd hebben we een belangrijke stap gezet in de doorgroeimogelijkheden van Beveco. Met zijn kennis en ervaring zal Frank onze verkoopafdeling verdere aanvulling en sturing geven. Ook is hij een uitstekende gesprekspartner voor onze opdrachtgevers." - John Kruythof.

Wat kun je ons vertellen over de ontwikkelingen in de markt?

"Er bestaan opvallende parallellen tussen de werelden van industriële automatisering en gebouwautomatisering. Zo gaat het in beide gevallen over het omzetten van data naar relevante informatie om op basis daarvan weer de juiste acties te ondernemen. Wat mij opvalt, is dat eindgebruikers en gebouwbeheerders steeds vaker eisen dat deze data uit hun diverse systemen, zoals GBS, BMI, CCTV en toegangscontrole op uniforme wijze beschikbaar wordt gemaakt. Beveco is naar mijn mening met haar merkonafhankelijke integratieplatform perfect voorbereid op deze ontwikkeling. Daarbij heeft Beveco als projectenorganisatie al meer dan 16 jaar ervaring met het ontsluiten van deze data bij aansprekende referenties zoals PostNL, Equinix en Jaarbeurs". 

Waar kijk je het komende jaar naar uit?

"Ik kijk er naar uit om met (potentiële) klanten in gesprek te gaan om te bespreken hoe Beveco hen eventueel kan helpen om hun organisatie morgen nog succesvoller te laten zijn. Graag verbind ik uw vragen en behoeften met de best mogelijke, technische oplossing waarbij de toegevoegde waarde snel tot uitdrukking komt. Op de achtergrond zijn we bezig met een heel innovatieve oplossing, maar daarover kan ik op dit moment nog niets over kwijt. Wel kan ik zeggen dat ik er naar uit kijk om samen met het hele team van Beveco u als bestaande of potentiële klant optimaal te bedienen".

Wilt u ook kennis maken met Frank?

"Voor Beveco is klanttevredenheid zeer belangrijk. Daarom zou ik tegen onze (potentiële) klanten willen zeggen: aarzel niet om contact met mij op te nemen over eventuele uitdagingen of nieuwe vraagstukken. U kunt mij bereiken via f.bakker@beveco.nl of 06-82 61 98 23. Hopelijk ontmoeten wij elkaar snel!".

Is dit artikel interessant?