Zien wij u daar? Kickstart Europe 2020

Binnenkort (27 en 28 januari 2020) staan wij met onze stand op het Kickstart Europe evenement in de RAI Amsterdam. U kunt onze stand herkennen aan de groene Beveco banner (zie foto). Deze conferentie wordt dit jaar voor de derde keer gehouden. Het is een strategie en netwerk conferentie met als hoofdthema's: digitale trends, datacenters, connectivity en de cloud. Tijdens deze twee dagen komen meer dan 1000 professionals uit de datacenter wereld samen om de laatste ontwikkelingen te laten zien en om hierover met u in gesprek te gaan. Wij vertellen u daar graag meer over ons Datacenter Management Systeem (DMS) en Cool Management Systeem (CMS).

Wat is een DMS of CMS van Beveco?

Met de DMS van Beveco beheert en bedient u overzichtelijk alle technische systemen binnen een datacenter. Zo kunt u snel en gericht op meldingen of storingen reageren. Een DMS zorgt namelijk voor de integratie van verschillende technische systemen, zoals klimaatregeling, branddetectie en toegangscontrole. Ons DMS bedient u makkelijk vanuit een grafische gebruikersinterface, via een webbased omgeving of via onze eigen app. Het CMS van Beveco zorgt voor efficiënte aansturing van uw koeling. Daarbij voert het CMS de regie, zodat de installaties (koeltorens, CRAHS, ATES) die veelal voorzien zijn van een eigen regeling, harmonieus samenwerken. Zo voorziet het CMS uw datacenter van optimale koeling.

Meer weten over onze oplossingen?

Lees alvast meer onze DMS oplossing of over onze CMS oplossing en kom langs bij onze stand. We kunnen u dan meer vertellen over de voordelen van ons DMS en CMS voor uw datacenter. Tot in de RAI!

Is dit artikel interessant?