Beveco neemt deel aan IT Room Infra

Het IT Room Infra evenement wordt gehouden op 12 november 2019. Het is een evenement georganiseerd door een collectief van gespecialiseerde bedrijven binnen FHI-branche Industriële Elektronica. Al deze organisaties zijn gerelateerd aan geavanceerde producten en systemen, zoals meetapparatuur, energie verdeelsystemen en IT systeemoplossingen. Hier valt Beveco ook onder. We vertellen u op het IT Room Infra graag meer over de meet- en regeltechniek en Datacenter Management Systemen die wij ontwikkelen.

Voor wie is IT Room Infra? 

IT Room Infra is voor bedrijven die zich interesseren voor Datacenter oplossingen in de breedste zin van het woord. Via de lezingen en netwerksessies hoort u over de laatste trends en ontwikkelingen in de datacentermarkt. In de Kromhouthal in Amsterdam krijgt u concrete antwoorden op uw vragen over IT security en databehoeftes.

Waarom neemt Beveco deel aan IT Room Infra 2019?

Met onze expertise op het vlak van compleet geïntegreerde oplossingen nemen wij deel aan het IT Room Infra 2019. Dit kennisevenement biedt u de kans om met ons te sparren over Datacenter Management Systemen en functionele integratie voor uw organisatie. Wij leveren onze diensten aan vele gerenommeerde datacenters. Verder verlenen wij zowel techniek als service aan Smart Buildings (voor bedrijven) en Smart Cities (gemeenten en steden). 

Gaat u ook naar het evenement? Laten we kennis maken! We nemen u graag mee in onze oplossingen.

Is dit artikel interessant?