Beveco, Moxa Certified Partner

Met trots kondigen wij aan dat Beveco Moxa Certified Partner is geworden. Onze medewerkers hebben het certificaat Moxa Certified Engineer (MCE) behaald. Deze cursus bestaat uit 4 delen welke allen bijdragen aan de expertise op het gebied van Industrial Networking. Deze cursus wordt gegeven door MODELEC Data-Industrie, een verkooporganisatie op het gebied van industriële datacommunicatie en officieel Moxa Technical Support Center.

De samenwerking tussen Modelec, Moxa en Beveco bestaat reeds sinds 1999. Dankzij de cursussen die Modelec sinds kort geeft in samenwerking met Moxa kan Beveco de kennis en mogelijkheden met de producten van Moxa uitbreiden. Speerpunten van de cursussen zijn als volgt:

  • Houd het simpel – cursusinhoud is gericht op de praktijk
  • Oefenen, niet preken – minimaal 50% is hands-on
  • Controle op effectiviteit van de cursus, door observatie, online examens en feedback van participanten

Dankzij deze cursus zijn we volledig op de hoogte van functionaliteiten, tools en mogelijkheden van de Moxa producten. Hierdoor zijn we in staat het configureren en analyseren van netwerken te vergemakkelijken en te versnellen. Daarnaast kunnen we de redundantie en stabiliteit van een netwerk nog verder verbeteren.

Is dit artikel interessant?