De 3 meest gestelde vragen over het Security Management Systeem (SMS) van Beveco

Er zijn talloze systemen op het gebied van security zoals camera’s, toegangsystemen, intercomsystemen, hek- en poortsystemen en inbraakdetectie. Deze worden als losse systemen geïnstalleerd en met verschillende applicaties bedient en beheert. Vanuit die gedachte hebben wij een systeem rondom één userinterface bedacht. In plaats van losse pc's en applicaties zorgen wij voor meer samenhang met onze softwareapplicatie, namelijk het Security Management Systeem (SMS). Deze softwareoplossing monitort, beheert en bedient talloze verschillende systemen.

1. Wat kunt u verwachten van het SMS van Beveco?

Ons SMS zorgt voor de integratie van data uit allerlei verschillende systemen. Onze softwarelaag bedient alle bestaande systemen en voorziet de meldkamer 24/7 en realtime van de informatie. Wij maken specifieke systeemkoppelingen naar allerlei security systemen en bieden één uniforme webbased omgeving aan. De webbased omgeving biedt een plattegrond die de actieve componenten weergeeft. De verschillende systemen zijn ook via onze eigen app bedienbaar.

2. Wat zijn de grootste voordelen van het SMS van Beveco?

Wat ons SMS u oplevert, is een efficiënte en intuïtieve beheeromgeving om systemen te managen vanuit één overzicht. Daarbij is ons systeem vanuit optimaal bediengemak gebouwd. Ook kunt u rekenen op een relatief snelle implementatie. Hoewel wij geregeld maatwerk leveren, zijn er ook verschillende standaard modulen in onze oplossing aanwezig. Deze kunnen wij daarom gemakkelijk in meerdere projecten toepassen.

De voordelen op een rij:

  • Een effectieve en overzichtelijke oplossing voor makkelijke bediening en beheer.
  • De oplossing is kostenbesparend. In sommige projecten verdient het SMS zichzelf al binnen een paar maanden terug.
  • Wij vervangen geen hardware van andere partijen. Ons SMS sluit aan op de bestaande infrastructuur zonder dat u daar additionele investeringen voor hoeft te doen.
  • U kunt rekenen op complete integratie met modulaire uitbreidingsmogelijkheden.

3. Waarom is een SMS voor u van belang?

Een SMS is belangrijk, omdat er dan geen uitschakeling of melding onopgemerkt blijft. Ons security management software zorgt namelijk voor een hoger beveiligingsniveau voor grote bedrijfspanden, zorginstellingen en organisaties met veel kleine gebouwen. De meldkamer moet de middelen hebben om efficiënt en snel op een melding te reageren en een passende opvolging voor het incident te bieden. Het is daarom belangrijk om de actuele status van alle melders te kunnen overzien en ons SMS biedt hiervoor een overzichtelijke oplossing.

Neem contact met ons op over ons SMS

Wilt u meer weten over ons SMS software platform en welke voordelen dit voor u meebrengt? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een demo aanvraag.

Is dit artikel interessant?