Wie komt er in aanmerking voor een stageplaats bij Beveco?

  • Je hebt opleidingsniveau HBO of WO (bijvoorbeeld in de richting Techniek, ICT of industriële automatisering) en zit in je 3e of 4e jaar.
  • We hebben voor zowel Bachelor- als Masterstudenten diverse meewerk- en afstudeerstages.
  • Om in aanmerking te komen voor een stageplaats is het belangrijk dat je staat ingeschreven bij een opleidingsinstituut.
  • Werkervaring is niet vereist. Wel kijken we naar nevenactiviteiten, zoals bestuurservaring, buitenlandervaring, lidmaatschap van een studie- en/of studentenvereniging, vrijwilligerswerk of een relevante bijbaan.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid die Beveco te bieden heeft!

Bij Beveco kun je onder goede begeleiding het uiterste halen uit je stage- of studeeropdracht. Omdat Beveco uit verschillende bedrijfsonderdelen bestaat, kun je je stage op diverse manieren invullen. Tijdens een meewerkstage loop je bijvoorbeeld mee op een afdeling waarbij je je opgedane kennis en ervaring vanuit je studie kunt koppelen aan de praktijk. Bij een afstudeerstage werk je aan een concreet vraagstuk dat aansluit bij je afstudeeronderwerp.

En maak je een goede indruk tijdens je stage? Dan zijn er zeker mogelijkheden voor stagiair(e)s om je carrière binnen Beveco voort te zetten.
Functiebeschrijving

Beveco heeft altijd ruimte voor stagiair(e)s en/of afstudeerders.
Welke mogelijkheden zijn er voor stagiair(e)s bij Beveco?

Als student ken je grote gebouwen, zoals hogescholen en universiteiten maar heb je er weleens bij stilgestaan hoeveel systemen in een dergelijk gebouw aanwezig zijn en hoe deze door een selecte groep bediend en beheerd worden?

Wil je weleens kennis maken met deze systemen en wil je graag hard werken aan een toekomstige carrière? Laat je verrassen door de veelzijdigheid die Beveco te bieden heeft!