Beveco is een Mymesh certified dealer waar u terecht kunt voor draadloze oplossingen. Mymesh maakt bekabelde infrastructuur overbodig en tegelijkertijd garandeert het maximale systeemflexibiliteit.

Mymesh verbindt gemakkelijk iedere lamp, overal
Het Mymesh-netwerk bestaat uit LED-drivers, LED-controllers en speciale software om elke lamp Smart te maken. Zodra alle lampen op het Mymesh-netwerk zijn aangesloten, worden draadloze sensoren en schakelaars toegevoegd om automatische en handmatige bediening te realiseren. Op deze manier worden hele gebouwen intelligent en adaptief gemaakt.

Mymesh Management Systeem
Het Mymesh Management Systeem is een online applicatie voor het op afstand beheren, monitoren en besturen van uw Mymesh netwerk. Daarnaast kunnen meerdere merkonafhankelijke Gebouw Beheer Systemen worden geïntegreerd tot één platform met een breed scala aan gebouw applicaties.

Het Mymesh Management Systeem is gebaseerd op ons open integratieplatform IX.Web. Het management systeem is volledig op uw wensen en eisen samen te stellen. Denk hierbij naast de draadloze toepassingen voor (nood)verlichting en zonwering aan integratie van systemen voor brand, inbraak, toegang, camera en klimaatinstallaties.

Voor meer informatie: www.chess.nl

 

 

 

Vragen over deze partner of oplossingen? Neem contact op met onze adviseur:

Sales team

0186-659030 sales@beveco.nl