Beveco is een gecertificeerde EcoXpert partner van Schneider Electric voor een scala aan oplossingen;

- EcoXpert - Building Management Systems;
- EcoXpert - Critical Power;
- EcoXpert - Datacenter specialisatie.

Tevens is Beveco een gecertificeerde Alliance partner van Schneider Electric voor industriële automatiseringsoplossingen (Edge Control).

Voor Apps, Analytics en Services (SCADA) bieden we de oplossingen van AVEVA (Schneider is voor 2/3 eigenaar van AVEVA). De distributeur hiervoor is Wonderware Benelux. Lees meer hierover op onze partner pagina van Wonderware Benelux.

Ervaar Life is On

Als specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen staan efficiëntie en duurzaamheid voor ons centraal. Voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën bieden wij toonaangevende technologieën, software en lifecycle services. Met ons open platform en geïntegreerde oplossingen helpen wij klanten bij het maximaliseren van beschikbaarheid, het versnellen van processen en het realiseren van energiebesparing.

De vraag naar energie zal naar verwachting in 2040 zijn verdubbeld. Bij Schneider Electric vinden we dat iedereen op de wereld recht heeft op toegang tot veilige en duurzame energie. Daarom zetten wij ons in voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Wij streven naar een innovatieve maatschappij en zijn betrokken, gepassioneerd en vastbesloten om onze ambities waar te maken.

Dat noemen we ‘Life is On’.

Het EcoStruxure Platform

Het platform is het technologische fundament van onze EcoStruxure architectuur. Deze is opgebouwd in drie niveaus: connected products, edge control, en apps, analytics & services.

Eén EcoStruxure architectuur voor vier eindmarkten met zes specialisaties.

Connected Products

Internet of Things begint met de beste ‘things’. Tot onze eerste klas IoT-enabled producten behoren onder andere schakelaars, drives, UPS’s, relais en sensoren. Deze slimme apparatuur maakt het mogelijk betere beslissingen te nemen.

Edge Control

Onverwachte storingen die uw bedrijfsproces stilleggen, wilt u direct aanpakken. Controle over de apparaten aan de ‘edge’ van het IoT-netwerk is daarom een must. Dit essentiële onderdeel van de architectuur zorgt voor real-time oplossingen, waardoor de veiligheid en uptime zijn gewaarborgd.

Applications, Analytics en Services

Interoperabiliteit is noodzakelijk om de verschillende hardware en systemen te ondersteunen. In zowel gebouwen, datacentra, industrie als infrastructuur. EcoStruxure maakt hiermee een scala aan nieuwe toepassingen mogelijk in diverse computersystemen, analytics en services voor een naadloze integratie binnen uw bedrijf.

IoT-oplossingen die bedrijfsprocessen efficiënter maken en energieverbruik verlagen.

Met zijn architectuur en interoperationele technologieplatform brengt EcoStruxure™ energie, automatisering en software samen. Het levert toegevoegde waarde op het gebied van veiligheid,betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit.

EcoStruxure opent een nieuwe digitale wereld voor gebruikers in de belangrijkste eindmarkten en stelt ze in staat om te concurreren in de hedendaagse IoT-economie.

Voor meer informatie: www.se.com/nl

Vragen over deze partner of oplossingen? Neem contact op met onze adviseur:

Sales team

0186-659030 sales@beveco.nl