Trend is een onafhankelijke business unit van Honeywell en is de ontwikkelaar van het IQ meet- en regelsysteem, inmiddels de 4e generatie, IQ4E.

Door nauwgezette controle en bewaking van verwarming, ventilatie, airconditioning en andere gebouwdiensten zijn Trend systemen in staat het energieverbruik te minimaliseren en constant comfortabele omstandigheden te handhaven - en bieden ze ook andere belangrijke voordelen, zoals lagere onderhoudskosten voor de installatie. Systemen zijn te vinden in vrijwel elk type utiliteitsbouw, van scholen, ziekenhuizen en recreatiecentra tot kantoorgebouwen, winkels, datacenters en fabrieken. Ze zijn geschikt voor de grootste gebouwencomplexen en multi-site-toepassingen en zijn nog steeds kosteneffectief, zelfs in zeer kleine gebouwen.

Trend meet- en regelsystemen worden geleverd, ontwikkeld en in bedrijf gesteld door erkende Systems Integrators (SI). Beveco is in Nederland een Trend SI van het eerste uur. Kennis en ervaring in huis van de eerste generatie IQ1 tot en met de huidige IQ4E systemen.

Naast de alom bekende IQ lijn levert Trend ook een nieuwe lijn meet- en regelsysteem gebaseerd op Niagara 4 platform, genaamd IQX.

Voor (web) bediening en beheer van regelinstallaties en overige gebouwinstallaties kan gekozen worden voor de IQVISION Supervisor. Deze is ook volledig gebaseerd op het open Niagara 4 platform.

Voor meer informatie: www.trendcontrols.com 

Vragen over deze partner of oplossingen? Neem contact op met onze adviseur:

Sales team

0186-659030 sales@beveco.nl