Beveco maakt complete Gebouw Management Systemen (GMS). Klimaatregeling, branddetectie, toegangscontrole, inbraaksignalering, intercom, CCTV en tal van andere systemen worden door middel van intelligente koppelingen tot een compleet GMS samengebouwd. Zo ontstaat een overzichtelijke grafische gebruikers interface waarbij geen specifieke kennis van de onderliggende systemen nodig is voor het dagelijks gebruik.

Nieuwe en bestaande systemen geïntegreerd

Ons GMS is merkonafhankelijk, dit houdt in dat bestaande en nieuwe systemen samen kunnen worden geïntegreerd. U kunt dus voor elke specifieke situatie het systeem kiezen dat het beste aansluit bij uw wensen. Modulair uitbreiden met andere systemen is altijd mogelijk.

Weergave

De informatie in het GMS wordt op betrouwbare wijze, snel en overzichtelijk grafisch weergegeven. De invulling kan op maat gemaakt worden en is eenvoudig aan te passen naar uw wensen. Gebruikers roemen ons GMS vooral vanwege het gebruikersgemak, de snelle reactietijden en de betrouwbaarheid. Desgewenst kunnen we u opleiden om de grafische weergave zelfstandig aan te passen of op te zetten.

Management informatie

Het GMS biedt een schat aan managementinformatie. Zowel de actuele als de historische situatie kan worden weergegeven. Voor specifieke managementinformatie kunnen desgewenst rapporten op maat samengesteld worden en er kan eventueel informatie uitgewisseld worden met andere software, zoals FMIS en ERP pakketten.

Ruime mogelijkheden

We kunnen alle mogelijke koppelingen realiseren, vanuit een uitgebreide bibliotheek of door nieuwe koppelingen te ontwikkelen. Systemen kunnen worden opgebouwd als stand-alone systeem, in een (remote) netwerk en desgewenst zelfs redundant worden uitgevoerd.