Beveco maakt complete Technische Management Systemen (TMS). Klimaat(na)regeling, PLC’s, UPS, NSA, liften, roltrappen, verlichtingssystemen, bussystemen en tal van andere gebouwgebonden systemen worden door middel van intelligente koppelingen tot een compleet TMS samengebouwd. Zo ontstaat een overzichtelijke grafische gebruikersinterface zonder dat specifieke kennis van de onderliggende systemen nodig is voor het dagelijks gebruik.

Nieuwe en bestaande systemen geïntegreerd

Ons TMS is merkonafhankelijk. Bestaande en nieuwe systemen kunnen samen worden geïntegreerd. Uiteraard ondersteunen we de meest gangbare protocollen zoals BACnet, LON, DALI, Modbus, OPC, etc. Maar ook voor specifieke fabrikantafhankelijke koppelingen kunt u bij ons terecht. U kunt dus voor elke specifieke situatie het systeem kiezen dat het beste aansluit bij uw wensen, waarbij modulair uitbreiden met andere systemen altijd mogelijk is.

Grafische weergave

De informatie in het TMS wordt op betrouwbare wijze, snel en overzichtelijk grafisch weergegeven. Er kan gekozen worden voor grafische weergave op basis van PI-schema’s al dan niet in combinatie met overzichtsschermen, plattegronden en technische displays. De invulling kan geheel op maat gemaakt worden en is eenvoudig aanpasbaar.

Touchscreens

Het TMS wordt vaak gecombineerd met touchscreen bediening. Uiteraard is dit een vrije keuze en kan voor de bediening ook gekozen worden voor “normale” werkplekken.