Sommige opdrachtgevers willen graag alles in één hand houden. Alhoewel Beveco als system integrator niet op de stoel van de installateur wil gaan zitten, kan Beveco ook als hoofdaannemer in uw project fungeren voor het leveren en aanbrengen van diverse systemen en de gehele bekabeling. Beveco zorgt hierbij uiteraard ook voor het projectmanagement naar verschillende onderaannemers.

Projectmanagement

Beveco beschikt over ervaren projectmanagers die als aanspreekpunt in uw project optreden. De projectmanagers hebben een helicopterview over het gehele project en zullen planning en correcte uitvoering grondig bewaken.

Regelkasten en bekabeling

Voor de regelkasten en bekabeling maken we gebruik van gerenommeerde installatiebedrijven die hun sporen op dit gebied hebben verdiend.

Systemen

Soms heeft een opdrachtgever reeds bepaalde systemen in huis en soms moeten er volledig nieuwe systemen worden geleverd. Beveco kan met uw bestaande leveranciers samenwerken, maar kan ook zelf leveranciers betrekken. Indien er nieuwe systemen moeten worden geleverd, wordt vaak samengewerkt met vaste partners.

Mantelcontract

Beveco levert mantelcontracten op maat en is hierbij aanspreekpunt voor alle storingen die er gedurende 24 uur per dag kunnen optreden. Tijdens kantoortijden kunt u gebruik maken van de helpdesk en buiten kantoortijden bent u ook verzekerd van hulp. U belt eenvoudigweg het servicenummer en wij zorgen dat de juiste partij het probleem oplost. De eerste diagnose zal door ons op afstand plaatsvinden en indien noodzakelijk zorgen we voor de juiste specialist ter plaatse.