Equinix en Beveco optimaliseren Datacenter Management Systemen

Equinix is de grootste IBS datacenter & colocatie aanbieder ter wereld. Met meer dan 175 datacenterlocaties in 44 markten verdeeld over 5 continenten, biedt Equinix haar klanten een unieke mogelijkheid voor wereldwijde connectiviteit in een beveiligde omgeving voor IT- en telecomapparatuur. Zo biedt Equinix als kernspeler van de digitale economie, de mogelijkheid nieuwe IT- en cloud strategieën vorm te geven.

Bekijk dit project

The Dutch Mountains

Een nieuwe verblijfs- en werkomgeving op De Run in Veldhoven, pal naast de A2. Dit complex bevat kantoren en werkruimtes, conferentiefaciliteiten, horecavoorzieningen, een hotel, shortstay voorzieningen voor kenniswerkers en een park. The Dutch Mountains gaat eind 2020, begin 2021 open.

Bekijk dit project

VU Amsterdam

De VU heeft een gastvrije, centrale campus op de Amsterdamse Zuidas. De campus huisvest talent, wetenschappelijke staf en beschikt over uitstekende faciliteiten voor onderwijs en onderzoek. De VU Campus is een plek waar mensen zich thuis voelen, elkaar ontmoeten en nieuwe samenwerkingsvormen ontstaan. De VU campus is volop in ontwikkeling en vormt zich naar de vragen en behoeftes van deze tijd.

Bekijk dit project

PostNL - Integratie Centrale Regiekamer Oplossing

Op de meer dan 30 verschillende sorteercentra van de brieven- en pakkettenafdeling van PostNL zijn diverse technische systemen aanwezig. PostNL heeft de wens aan Beveco uitgesproken om deze systemen op afstand te kunnen monitoren, beheren en bedienen. Dit heeft geresulteerd in de integratie van een merkonafhankelijke Centrale Regiekamer Oplossing (CRO).

Bekijk dit project

Clarissenhof Tilburg – Duurzame woningen met een WKO

Clarissenhof ligt in het hart van Spoorzone 013 tussen de Burgemeester Brokxlaan en de Lange Nieuwstraat. Er zijn in totaal 339 koop- en huurwoningen in een grote variëteit. Het project is gerealiseerd door diverse VolkerWessels ondernemingen.

Bekijk dit project

Jaarbeurs

De Jaarbeurs, voor 2015 Jaarbeurs Utrecht geheten, is een gebouwencomplex voor grootschalige evenementen in Utrecht. Er worden vele verschillende beurzen, evenementen, congressen en vergaderingen gehouden. De Jaarbeurs ontvangt jaarlijks ongeveer 2,1 miljoen bezoekers op een terrein met een oppervlakte van 100.000 vierkante meter.

Bekijk dit project

Park 20|20

Park 20|20 in de Haarlemmermeer nabij Amsterdam is wereldwijd de eerste full-service Cradle-to-Cradle® geoptimaliseerde werkomgeving. Het park combineert op een innovatieve wijze duurzame ontwerpen en een optimaal ecologische aanpak met een grensverleggende blik op zakendoen. Centraal staat hierbij het menselijk welzijn - voor nu en in de toekomst. Dit resulteert in een inspirerende, gezonde en productieve werkomgeving. Dienstverlening van hoog kwaliteitsniveau en economische groei zijn de positieve resultaten van deze vruchtbare en verfrissende kijk op werken.

Bekijk dit project